Algemene voorwaarden

Versie 1

Artikel 1 – Algemeen

 1. Bij het boeken van een reportage bij Anouk Hemmink | agribeeldmaker.nl gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder staan beschreven.
 2. De voorwaarden kunnen elk moment door Anouk Hemmink aangepast worden als dit nodig is.
 3. Het auteursrecht van het beeldmateriaal blijft ten alle tijden bij Anouk Hemmink.
 4. Offertes zijn geheel vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.
 5. Overeenkomsten waarbij geen sprake is van wilsovereenstemming kunnen worden teruggedraaid.
 6. Anouk Hemmink publiceert geen beelden zonder toestemming van de opdrachtgever en betrokkenen.
 7. Anouk Hemmink gaat zorgvuldig om met het beeldmateriaal, maar schade die ontstaat door het beeldmateriaal van Anouk Hemmink is in geen enkele wijze te verhalen op Anouk Hemmink. 

Artikel 2 – Aanvaarding opdracht

 1. Wanneer u instemt met het aanbod, of die indruk wekt, en Anouk Hemmink werk verricht in het kader van de overeenkomst, wordt het aanbod als aanvaard beschouwd.
 2. U kiest voor Anouk Hemmink | agribeeldmaker.nl omdat de stijl van de beelden op agribeeldmaker.nl u aanspreekt en u dezelfde kwaliteit wilt ontvangen.

Artikel 3 – Uitvoering opdracht

 1. U bent tijdens de reportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op Anouk Hemmink. 
 2. Anouk Hemmink zal de opdracht naar eigen inzicht en ervaring zo goed mogelijk uitvoeren in de stijl die voor de beeldmaker gebruikelijk is.
 3. De reportages zijn grotendeels afhankelijk van het weer. Bewolking en zon zijn geschikt om beelden te maken, maar wanneer het regent zal de reportage niet door kunnen gaan op een buitenlocatie. Ook hangt het resultaat van de beelden af van het weer.
 4. In het geval dat Anouk Hemmink niet in staat is om de reportage uit te voeren, wordt er gekeken naar een nieuwe datum. Indien dit niet mogelijk is, wordt er een gelijkwaardige beeldmaker geregeld voor de afgesproken datum.
 5. Het is mogelijk om tot een nieuwe datum te komen wanneer het voor u onmogelijk (bv. ziekte, extreme weersomstandigheden) is om de reportage op de afgesproken datum uit te voeren. In overleg zoeken we een nieuwe datum.
 6. Anouk Hemmink is niet aansprakelijk voor de gevolgen van te laat komen bij een reportage door onverwachte omstandigheden.

Artikel 4 – Betaling

 1. U zal een (elektronische) factuur ontvangen voor het verschuldigde bedrag, tenzij anders wordt afgesproken.
 2. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen (particuliere klanten) of 30 dagen (zakelijke klanten) na het ontvangen van de factuur.
 3. Het gebruiksrecht vindt plaats na het voldoen van de betaling.

Artikel 5 – Levering

 1. Anouk Hemmink levert geen RAW bestanden of onbewerkt materiaal.
 2. Beelden worden geleverd in de stijl van Anouk Hemmink | agribeeldmaker.nl
 3. Anouk Hemmink is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke beelden wel en welke beelden niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op beelden die volgens Anouk Hemmink niet geschikt zijn om te leveren.
 4. Bij een fotoreportage wordt een ruime selectie van de foto’s gekozen door Anouk Hemmink. Anouk Hemmink zal de selectie maken van de, naar haar inzicht, beste foto’s, zodat de stijl van de fotograaf bewaard blijft.
 5. Bij fotoreportages worden de foto’s op een afgeschermde webpagina geplaatst, waar u de foto’s in klein formaat kunt bekijken. Dit zijn zogenaamde selectiefoto’s, waaruit u een selectie kunt kiezen die u wilt ontvangen. Deze foto’s zijn uitsluitend bedoeld om uw favorieten aan te geven en mogen in geen geval gebruikt of gepubliceerd worden op welke wijze dan ook. Daarnaast kan er uit deze selectie worden gekozen om bij te bestellen, wanneer u meer foto’s wenst te ontvangen dan het afgesproken aantal.
 6. De hoeveelheid foto’s die geleverd zal worden, is afhankelijk van de fotoreportage en zal dus persoonlijk met u afgesproken worden.
 7. Bij videoreportages wordt er, naar het inzicht van Anouk Hemmink, een eerste versie gemaakt. Op deze versie is feedback geven toegestaan en dit wordt meegenomen naar het eindresultaat. Het maximale aantal feedbackrondes is drie. 
 8. De duur van de video is afhankelijk van de reportage, en zal dus persoonlijk met u afgesproken worden. 
 9. Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken.

Artikel 6 – Rechten

 1. Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat is aangeleverd, mits dit in overleg is gedaan.
 2. Het is niet toegestaan om het beeldmateriaal te delen met derden zonder toestemming van Anouk Hemmink. 
 3. Wanneer u niet wilt dat de van/voor u gemaakte beelden gebruikt worden op social media of op de website, dient u dit vooraf kenbaar te maken bij Anouk Hemmink.
 4. Het is niet toegestaan om de beelden in te sturen voor wedstrijden en publicaties zonder toestemming en de naamsvermelding van Anouk Hemmink | agribeeldmaker.nl.
 5. Het gebruik van uw e-mailadres voor optimalisatie van mijn bedrijf is toegestaan.

Artikel 7 – Bewaren

 1. Beelden kunnen langer dan een jaar bewaard worden voor een meerprijs van 60 euro exclusief btw. Indien u dit wenst, graag vooraf aangeven. 
 2. Wanneer een opdracht is afgerond, kan er geen garantie geven worden dat oude beelden opgevraagd kunnen worden. Behalve als de meerprijs, zoals hier boven genoemd is, is voldaan. 
Scroll naar boven