Boerderijcadeau.nl

Boerderijcadeau.nl is een initiatief om de agrarische sector in positief daglicht te stellen. Door de producten zoveel mogelijk te verspreiden, komen meer mensen in aanraking met de agrarische sector op een positieve manier. 

Ben jij opzoek naar meer informatie over mijn fotoproducten? Bezoek mijn webshop www.boerderijcadeau.nl

Wenskaarten

Ik heb 9 wenskaarten ontworpen en laten drukken. Deze kaarten zijn per 9 wenskaarten (verjaardag/geboorte/denken aan/overige felicitaties) te bestellen. De kaarten worden geleverd inclusief luxe enveloppen. Een set van 9 wenskaarten kost €17,95.

De kaarten zijn gemaakt van landbouwafval. Zo kunnen er meer bomen, die normaal speciaal geplant en dan weer gekapt worden voor papier, blijven staan om CO2 op te nemen uit de lucht en daarna weer om te zetten in zuurstof.

0
Verkochte wenskaarten

Ansichtkaarten

De kaartenset bestaat uit 8 lichte, vrolijke koeienkaarten die hieronder uitgelicht worden en zijn helemaal duurzaam! 

De kaarten set is leuk om cadeau te doen, maar ook leuk om voor jezelf te kopen. Ze staan leuk in het interieur, maar zijn ook leuk om weg te geven als bedank- of verjaardagskaartje. 

De kaarten set kost €7,95.

Ik ben Anouk Hemmink, een trotse boerendochter. Ik ben 25 jaar en ik ben opgegroeid op een boerderij in Twente, tussen de koeien. Inmiddels zijn wij met het gezin verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie in de Achterhoek. Ik heb het geluk dat ik geboren ben op een boerderij, want ik krijg elke dag te zien hoe mooi de agrarische sector is.

Ik fotografeer veel in opdracht voor mensen, zoals portretten en bruiloften. In mijn vrije tijd pak ik vaak mijn camera erbij om mooie foto’s van de koeien te maken. Dit deed ik eigenlijk altijd gewoon voor mezelf. Inmiddels wil ik deze mooie beelden niet meer voor mezelf houden, maar met jullie delen. Daarom heb ik mijn koeienfoto’s, van onze eigen koeien, laten afdrukken op kaarten!

Het zijn niet zomaar kaarten. Ze zijn namelijk gemaakt van bladeren en stengels dat restmateriaal is van de landbouwsector. Veel landbouwafval wordt verbrand, maar hoe mooi is het om dit afval een tweede leven te geven. Dit brengt ook grote milieuvoordelen met zich mee. Er kunnen meer bomen, die normaal speciaal geplant en dan weer gekapt worden voor papier, blijven staan om CO2 op te nemen uit de lucht en daarna weer om te zetten in zuurstof.

Met dit product doen we iets goeds voor het milieu en voor het beeld van de agrarische sector. Mijn kaarten zijn dus gemaakt door de boer, over de boer én voor het milieu. Ik ben in ieder geval enthousiast!