De agrarische foto- & videograaf van De Achterhoek

Ik ben Anouk Hemmink, een trotse boerendochter en de foto- en videograaf achter agribeeldmaker.nl. Ik ben 25 jaar en ben opgegroeid op een boerderij in Twente, tussen de koeien. Inmiddels zijn wij met het gezin verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie in de Achterhoek. Ik heb het geluk dat ik geboren ben op een boerderij, want ik krijg elke dag te zien hoe mooi de agrarische sector is. Sinds mijn twaalfde is fotograferen mijn passie. Dat ik mij nu fulltime richt op het maken van foto’s en video’s is dan ook een droom die uitkomt.

Ik fotografeerde al jaren voor mensen, zoals portretten en bruiloften. In mijn vrije tijd pakte ik vaak mijn camera om foto’s te maken van onze koeien. Hierdoor ontdekte ik hoe leuk ik het vind om de agrarische sector te fotograferen. Al snel kwam hier ook video bij. In het bedrijfsleven is dit een mooie manier om een boodschap over te brengen.

Door mijn achtergrond als Multimedia Designer heb ik, naast oog voor fotografie en video, kijk op het totaalplaatje als het gaat om media. Denk hierbij aan vormgeving en websites.

Scroll naar boven