Passie in beeld

Trouwen op de boerderij

We zijn groot gebracht met de boerderij. Soms weet je niet beter: het voeren van de koeien, een handje helpen bij het afkalveren, het voeren van de kalfjes en het melken van de koeien. Een passie waar je elke dag mee bezig bent. 

Omdat het zo normaal is voor ons, vergeten we de bijzonderheid ervan. Het boerenerf verandert door de jaren heen. De mensen op het boerenerf veranderen door de tijd. Van opa tot kleinzoon. Het erf omvat mooie verhalen.

Het is niet de eerste fotoshoot waar je aan denkt, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Ik kom graag een keer jullie verhaal vastleggen. Hoe ziet de boerderij er nu uit? Wie verzorgt welke werkzaamheden? De antwoorden op deze vragen zijn voor de volgende generatie waardevol. Ook is het de moeite waard om de trots voor het bedrijf vast te leggen, bijvoorbeeld voor aan de muur. Of misschien weet je niet hoe lang het bedrijf überhaupt nog voorgezet wordt. Zeker dan is het in beeld brengen van je passie iets om over na te denken. 

Hoe gaat dit dan in z’n werk?

We spreken een datum af, waarop ik langs kom op jullie boerderij. We beginnen met een kopje koffie om rustig kennis te maken en het een en ander door te spreken. In een ongeveer twee uur lopen we de werkzaamheden langs die jullie dagelijks doen. Ook is het tijd voor wat mooie portretten van jullie zelf en van de dieren. Natuurlijk is er tijd voor eigen ideeën.

Naast een algemene fotoshoot op het boerenerf, zijn er ook andere gelegenheden die plaatsvinden rondom de boerderij, die ik graag voor jullie kom vastleggen! Denk aan de volgende gelegenheden:

Trouwen op de boerderij

Naast agrarisch fotograaf ben ik ook bruidsfotograaf. Het allerleukste vind ik natuurlijk als deze twee passies samen komen: trouwen op de boerderij. Of een leuk boerenstel dat gaat trouwen. Dit hoeft natuurlijk niet op de boerderij te zijn, maar het kan wel super leuk zijn om een aantal trouwfoto’s te maken in de wei of in de stal. Of niet te vergeten: op de trekker. Ik heb veel meer informatie over mij als bruidsfotograaf verzamelen op www.anoukhemmink.nl.
Trouwen op de boerderij

Zwangerschapsshoot op de boerderij

Is jouw passie de boerderij en is er een kleine op komst? Dan is dit natuurlijk een hele mooie gelegenheid om vast te leggen. Bijvoorbeeld om tussen de dieren gefotografeerd te worden met jouw mooie buik. 

Feestje op de boerderij

Naast een trouwfeest, zijn er ook andere hele leuke feestjes te vieren op het erf. Bijvoorbeeld een verjaardag of huwelijksjubileum. Ook deze feestjes zijn super waardevol om vast te laten leggen. Denk bijvoorbeeld aan opa’s en oma’s die er nu nog zijn, of aan kleine kinderen die snel opgroeien. Ik kom graag om de interactie tussen de gasten vast te leggen. 

Trouwen op de boerderij

Gezinsshoot op de boerderij

Met je familie of gezin op de foto kan natuurlijk in het bos, maar als boerenfamilie is het ook heel toepasselijk om de familiefoto’s te laten maken op de boerderij. In de wei of in de stal, we kijken samen naar de mogelijkheden voor de beste foto’s. 

Koppelshoot op de boerderij

Willen jullie jullie liefde voor elkaar en voor de boerderij vangen in een fotoshoot? Dan is deze fotoshoot helemaal wat voor jullie. Samen zoeken we de mooiste plekjes op de boerderij om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. 

Trouwen op de boerderij
Scroll naar boven